Yli 100 €:n tilauksille kotiinkuljetus -50%
0

Isät ansaitsevat vain parasta!

Isänpäivä lähestyy kovaa vauhtia. Muista isää herkullisella ja kauniilla kakulla. Isänpäivän kunniaksi valikoimasta löytyy mm. uutuuskakku! Valikoimassa makeiden kakkujen lisäksi suolaiset voileipäkakut sekä makeat suupalat.

5 syytä, miksi kannattaa tilata valmis isänpäiväkakku

Kovaa vauhtia lähestyvää isänpäivää on syytä juhlia herkkujen äärellä. Listasimme 5 hyvää syytä, miksi kannattaa tilata tuotteet valmiina.

  1. Isät ovat parhaita ja ansaitsevat vain parasta.
  2. Laatu on taattu. Saat tarjoilupöytään varmasti hyvännäköisiä ja maukkaita tuotteita.
  3. Pääset helpolla, sillä säästät aikaa ja vaivaa.
  4. Tuet paikallista perheyritystä.
  5. Samalla voit tilata muitakin tuotteita, kuten macaronsit ja fudget.

Täytekakku kruunaa juhlapöydän

Isänpäivän valikoimaan valitsimme täytekakun, joka on ulkonäöltään ajankohtainen ja neutraali. Kakku sopii koristamaan jokaisen juhlapöytää. Maultaan se on aito, kuin kotitekoinen parhaimmillaa. Tuttujen makujen ansiosta tämä kakku maistuu varmasti myös nuoremmalle väelle. Kakun täytteenä herkulliset vanilja- ja marjamousse. Marjamousse on valmistettu käyttäen kotimaisia marjoja mansikkaa ja mustikkaa. Mousset valmistamme itse  leipomollamme.  Kakun kuorrutteena on kerma raidoilla ja koristeena kuivakukkakimppu. Kakku on gluteeniton sekä laktoositon. Sitä on saatavilla yhdessä koossa, joka on mitoitettu henkilömäärän mukaisesti 10 henkilölle. Tämä on kuitenkin vain suuntaa antava arvio. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailta, miten kakut ovat reilun kokoisia.

Toisena täytekakkuna valikoimasta löytyy uutuus suklaakakku. Pehmeän suklaapohjan täytteenä löytyy samettista Fazerina-suklaamousse sekä pekaanipähkinäpraliinia. Kuorrutteena tasainen maitosuklaakreemi. Koristeena suklaasydän, leipomon macaronsit sekä kotimaiset marjat. Tämä täytekakku on jokaisen suklaanystävän unelma! Kakku on laktoositon. Se on mahdollista saada myös gluteenittomana. 

Suolaista ennen makeaa

Ennen makeaa on masuun hyvä saada vähän suolaistakin. Monen lemppari juhlapöydässä on voileipäkakku. Ovathan nekin nyt taivaallisen herkullisia. Valikoimasta löytyy kaikki voileipäkakkumme. Huomioiden mahdolliset allergiat sekä muut erityisruokavaliot.

Valikoimasta löytyy kinkku- lohi- sekä kasvisvoileipäkakku. Kaikki voileipäkakut ovat laktoosittomia. Kakut ovat mahdollista saada myös gluteenittomina. Voileipäkakut on saatavilla kolmessa koossa: 12 hlö, 20 hlö sekä 30 hlö.

Kinkkuvoileipäkakku
Lohivoileipäkakku
Kasvisvoileipäkakku

Juustokakku täytekakun kaveriksi

Juustokakku valikoima on kohtalaisen runsas, jotta jokaiselle löytyisi mieluisa. Perinteiseen makuun sopiva Daim-Valkosuklaa on monen suosikki ja varmasti onnistunut valintaEksoottinen Mango-Passion-Valkosuklaa on raikas ja värikäs valinta juhlapöytään. Klassinen, kaikkien rakastama yhdistelmä Vadelma-Suklaa hurmaa upealla ulkonäöllään sekä maullaan. Asiakkaat toivoivat myös vege kakkua, joten ehdottomasti toteutimme toiveen lisäämällä valikoimaan maukkaan Suklaa vegen. Juustokakut ovat mitoitettu 12 hlö.

Daim-Valkosuklaa
Mango-Passion-Valkosuklaa
Vadelma-Suklaa
Suklaa vege

Kakkujen seuraksi pientä purtavaa

Kakkujen lisäksi tarjoilupöydässä on yleensä pientä sormisyötävää. Kakkuja tilatessa saat näppärästi lisättyä ostoskoriin lajitelman suussasulavia macaronseja. Makuinaan Fazeriina, suolakinuski-pistaasi sekä mustaherukka-valkosuklaa.  Macaronsit ovat gluteenittomia sekä vähälaktoosisia. 

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä valikoimassa on taivaalliset fudget. Suklaafudget laku- ja suolapähkinäsattumilla. Valkosuklaafudget karpaloilla. Fudget ovat vähälaktoosisia.

Macarons
Fudge

Tarjouksena isänpäivää varten täytekakku ja voileipäkakku yhteishintaan alkaen 105€. Hyödynnä tarjous ja tee tilaus nopeasti sekä vaivattomasti.

Jaa somessa

Lisää Blogijuttuja

Kakkuleipuriksi Tampereen Hyväkakulle?

Kakkua 1000 asiakkaalle Kokkolan Gigantin synttäreillä

Hyväkakku laajentaa Tampereelle!

Kakkumestariksi Tampereelle? Jatkoimme hakuaikaa!

Kakkukoneella luot unelmiesi kakun hetkessä

Mikä tekee kakuistamme ainutlaatuisen herkullisia?

Ostoskorisi
Ostoskorissasi on runsaasti tilaa.Palaa tekemään ostoksia
Käytä kuponki

Kirjaudu sisään

Etkö ole vielä jäsen?

Valitse kakkuleipomo

Muistamme valintasi. Voit vaihtaa leipomoa sivun ylälaidasta.