Yli 100 €:n tilauksille kotiinkuljetus -50%
0

Talvinen kakkubuffet Cafe Stiinassa

Olemme ehtineet parin vuoden toimintamme aikana järjestää monenlaisia tilaisuuksia. Kakkubuffetit ovat olleet niistä suosituimpia. Nyt olimme sopineet talvisesta kakkubuffetista yhdessä Cafe Stiinan kanssa. Tapahtuma oli sovittu 25.1. lauantaille. Kakkubuffet keräsi paljon ennakkohuomiota Facebookissa ja päivän lähestyessä alkoikin jännittää, miten asiakaspaikat tulisivat riittämään. Yhteistyökumppanimme Julia vieraili kakkubuffetissa. Tässä hänen kuvauksensa tapahtumasta.

Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja pieni pakkanen kimalteli keveän lumipeitteen päällä, kun saavuin kakkubuffettiin Cafe Stiinaan. Kahvilan ovenpielessä paloi lyhdyssä kynttilä ja ikkunoista näkyi iloisia ihmisiä. Astuessani kahvilaan tunnelma oli lämmin ja hymyt sekä hyväntuulisuus viestittivät mukavan rennosta tunnelmasta. – Mikä olisikaan parempi tapa viettää lauantaipäivää, kuin herkutella perheen tai ystävien kanssa.

Buffetpöytä sisälsi muun muassa herkullisia minicupcakeja.
..sekä raikasta mango-passion-valkosuklaakakkua.

Kävijöitä buffetissa riitti koko päivän ruuhkaksi asti. Tarjolla oli mitä näyttävämpiä suolaisia ja makeita herkkuja aina voileipäkakuista macaronseihin sekä erilaisiin kakkuihin (esimerkiksi britakakku & suklaakakku).

Makean vastapainoksi tarjolla oli tietenkin myös suolaisia herkkuja: kinkku- ja lohivoileipäkakkujen lisäksi pöydästä löytyi myös kasvisvaihtoehto. Jokaisen leivonnaisen kohdalle oli selkeästi merkitty, oliko kyseessä laktoositon ja gluteeniton tuote.

Kuvassa maistuva kinkkuvoileipäkakku.
Macarons-leivokset olivat suosittuja ja tarjoiluastia tyhjenikin tuon tuosta.

Suussasulavat macaronsit keräsivät päivän aikana paljon kehuja, eikä ihme. Mielestäni ne ovat loistava valinta kahvipöytään ja sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Macaronseja on mahdollista tilata oman makunsa mukaan ja sen verran, kuin tarvetta on (minimitilaus 20kpl). Väri- ja makuvaihtoehdot löytyvät täältä.

Tapahtuma osoittautui erittäin suosituksi ja oli ilo huomata, miten moni päätyi viettämään aurinkoista viikonloppua kakkubuffetin merkeissä. Välillä jonoa oli ulos saakka ja vapautuvia pöytiä täytyi hetken odottaa, mutta mikä tärkeintä – kakkuja riitti kaikille. Seuraavaa tapahtumaa odotellessa!

Julia Joki-Suikko

Jaa somessa

Lisää Blogijuttuja

Kakkuleipuriksi Tampereen Hyväkakulle?

Kakkua 1000 asiakkaalle Kokkolan Gigantin synttäreillä

Hyväkakku laajentaa Tampereelle!

Kakkumestariksi Tampereelle? Jatkoimme hakuaikaa!

Isät ansaitsevat vain parasta!

Kakkukoneella luot unelmiesi kakun hetkessä

Ostoskorisi
Ostoskorissasi on runsaasti tilaa.Palaa tekemään ostoksia
Käytä kuponki

Kirjaudu sisään

Etkö ole vielä jäsen?

Valitse kakkuleipomo

Muistamme valintasi. Voit vaihtaa leipomoa sivun ylälaidasta.