56 € – 103 €
Mehevä vaniljainen kakkupohja, välissä vaniljamoussea, kotimaisia vadelmia ja paahdettua valkosuklaarouhetta.
Mietityttääkö koon valinta? Katso kakun koko-opas.
Aivan ihana yhdistelmä! Vadelma maistui vahvasti ja taittoi täydellisesti valkosuklaisen pohjan äkkimakeutta.
Suklaa-appelsiinikakku meni meillä heittämällä yhdeksi parhaista kakuista! L-kokoisesta kakusta syötiin 14 hengen porukalla aivan heittämällä useaan otteeseen. Lämmin suositus, ei varmasti ollut viimeinen tilaus! ♥️
Kakku näytti ja maistui todella hyvältä. ☺️ Otin kakun glutenittomana eikä eroa normaaliin huomannut.
© Mammun Hyväkakku Oy | Tilaus- ja sopimussehdot | Tietosuojaseloste
Kreemiä mielestäni liikaa
Todella raskas ja makea kakku. Pohja oli hyvä, mutta etenkin voikreemin kanssa liian raskas. Vadelmat ihanasti vähän tasapainotti makeutta. Niitä olisi voinut olla enemmänkin. Kaunis kakku.
Koristelut olivat niukemmat kuin myyntikuvassa, kukat olivat ehtineet nuutua (minulla on samoja kukkia hääkimpussa, nuutuivat samalla tavalla jo muutamassa tunnissa), macaronsit eivät maistuneet miltään. Itse kakkupohja, tai osa kerroksista oli kova, joten kakkua oli vaikea leikata. Vieraat kyllä kehuivat. Ja maku oli kyllä ihan kohdallaan.
Kaunis päältä ja maukas sisältä! Ihanasti maistui aito vadelma ja mukavaa suutuntumaa antoivat isot valkosuklaamurut. Pohja tavanomaisesta poikkeava.
kaunis, hyvänmakuinen ja riittoisa kakku, ei liian makea, vaikka valkosuklaata täytteenä ja pysyi hyvin koossa.