Yli 100 €:n tilauksille kotiinkuljetus -50%
0

Kakkumestariksi Tampereelle? Jatkoimme hakuaikaa!

Hyväkakku laajentaa Tampereelle. Lähtisitkö sinä Kakkumestariksi?

Ovatko kakut intohimosi? Toimintamme laajentuessa etsimme nyt Tampereelle Kakkumestaria.

Mammun Hyväkakku Oy on Kokkolassa ja Oulussa toimiva kakkuleipomo ja kakkujen verkkokauppa. Kakut leivomme kotimaisista raaka-aineista ja marjoista. Valtaosa myynnistä tapahtuu verkkokaupassamme hyvakakku.fi ja asiakkaat noutavat tilausten mukaiset kakut sovitusti leipomolta tai 24H noutopisteestä.

Etsimme keväällä Tampereen Lahdesjärvelle avattavaan toimipisteeseen Kakkumestariksi sinua, joka otat kokonaisvastuun Hyväkakun Tampereen toiminnasta. Odotamme sinulta positiivista ja yrittävää asennetta, joustavuutta, esimiestaitoja, asiakaspalveluhenkeä, organisointikykyä ja hyvää paineensietokykyä. Sinulla on näyttöä kauniiden kakkujen tekemisestä. Kenties olet pitänyt kakkublogia tai myynyt kakkuja kotileipurina.

Vastaat toimipisteen tuloksellisesta pyörittämisestä. Työtehtäväsi pitävät sisällään tilausten käsittelyä, raaka-aineiden hankintaa, tuotannon organisointia, työnjohtoa ja tietysti myös kakkujen leipomista. Palkkaamme toimipisteeseen heti avuksesi yhden kakkuleipurin ja toiminnan kasvaessa useamman.

Vahvuuksiesi mukaan pääset osallistumaan myös Hyväkakun tuotekehitykseen ja markkinoinnin ja myynnin kehittämiseen. Hyväkakun muut Kakkumestarit ovat tukenasi toiminnan käynnistämisessä ja pyörittämisessä. Hyväkakussa pääset osaksi tiimiä, jossa kaikista pidetään huolta.

Päivittäinen työaikasi on pääsääntöisesti ma-pe klo 8-16. Työn aloitus 1.2. tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Koeaika 6 kk. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja voit kysellä Mammulta eli Hyväkakun toimitusjohtalta Ruusa-Mari Höyhtyältä, 0400 862 175/mammu@hyvakakku.fi. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 21.12. mennessä osoitteeseen rekry@hyvakakku.fi.

Jaa somessa

Lisää Blogijuttuja

Kakkuleipuriksi Tampereen Hyväkakulle?

Kakkua 1000 asiakkaalle Kokkolan Gigantin synttäreillä

Hyväkakku laajentaa Tampereelle!

Isät ansaitsevat vain parasta!

Kakkukoneella luot unelmiesi kakun hetkessä

Mikä tekee kakuistamme ainutlaatuisen herkullisia?

Ostoskorisi
Ostoskorissasi on runsaasti tilaa.Palaa tekemään ostoksia
Käytä kuponki

Kirjaudu sisään

Etkö ole vielä jäsen?

Valitse kakkuleipomo

Muistamme valintasi. Voit vaihtaa leipomoa sivun ylälaidasta.