Yli 100 €:n tilauksille kotiinkuljetus -50%
0

Mikä tekee kakuistamme ainutlaatuisen herkullisia?

Meille Hyväkakussa on erityisen tärkeää valmistaa maukkaita ja laadukkaita tuotteita. Seisomme ylpeydellä tuotteidemme takana. Haluamme, että sinäkin voit jakaa kakun ylpeydellä vieraidesi kanssa. Tärkeää on, että tuotteet maistuvat herkullisilta, joten panostamme laatuun. Emme halua tehdä kompromisseja. Houkuttelevan ulkonäön lisäksi myös maku on meille tärkeä. Määrissä ei säästellä.

 Jos kakkuun tulee esimerkiksi puolukkaa, sitä tulee sitten kunnolla.

Meille merkittävää ovat aidot maut.  Leivonnassa käytämme kotimaisia tuotteita sekä suosimme lähiraaka-aineita aina kun mahdollista. Pääsääntöisesti valmistamme kaiken itse.

Kakkujen välissä olevat maukkaan marjaisat hillokkeet ja täyteläiset mousset ovat valmistettu kotimaisista tuotteista leipomoillamme. Käytämme ainoastaan kotimaisia marjoja. Lisäämme marjoja runsaalla kädellä, jotta niiden aidot maut pääsevät esille. Hillokkeiden marjapitoisuus on huomattavat reilu 70% ja mousseissa valmistussuhde on aikalailla 50/50 marjojen ja maitotuotteiden osalta. Edellä mainittujen lisäksi loihdimme kakkujen koristeluun käytettävät marengit sekä muut koristeet itse. Kakkujen päällä ja erikseen myynnissä olevat macaronssit valmistamme ammattitaidolla.

Marjat toimittaa pääsääntöisesti kotimaiset yritykset Kaskein ja PakkasmarjaBrandtin mansikkatila toimittaa mansikat kesäaikaan ja niistä valmistuu esimerkiksi suussa sulava britakakku

Sesonkiaikaan työllistämme paikallisia poimijoita sekä -tiloja. 

Tänäkin vuonna mustikat ja puolukat ovat tulleet reippailta poimijoilta lähimetsistä. Syksyn sävyissä hehkuva puoloffee on näistä valmistettu. Marjojen lisäksi hyödynnämme koristeluissa muitakin luonnonantimia, kuten oksia, käpyjä ja havuja. Kukat ostamme paikallisilta yrityksiltä.

Puoloffee

Kakut sisältävät runsaasti maitotuotteita. Käytämme aina mahdollisuuksien mukaan laktoosittomia tuotteita. Kotimaisuus tässäkin on hyvin tärkeää. Kermat, tuorejuustot ja muut maitotuotteet meille toimittaa suomalainen meijeriyhtiö Arla, joka valmistaa tuotteensa vastuullisesti ympäristöä kunnioittaen. 

Voileipäkakuissa käytämme Kuivaksen leipomon valmistamaa leipää. Kuivaksen leipomo on Oulussa toimiva vanha käsityöläisleipomo. Leipomo on palvellut samoilla kulmilla jo vuodesta 1949 lähtien. Voileipäkakun leipä on kustomoitu käyttöömme. Ne toimitetaan aina tuoreena. Voileipäkakkujen pääraaka-aineet ovat täysin suomalaisia.

Suosimme suomalaisuutta myös pakkausmateriaaleissa ja kakkulaatikoissa. Tämän meille mahdollistaa Oulaisissa toimiva pakkausvalmistaja Tojapak. Laatikot ovat valmistettu ympäristöystävällisesti valkaisemattomasta kartongista.

Tutustu herkulliseen kakkuvalikoimaamme ja muihin tuotteisiin täällä.

Jaa somessa

Lisää Blogijuttuja

Kakkuleipuriksi Tampereen Hyväkakulle?

Kakkua 1000 asiakkaalle Kokkolan Gigantin synttäreillä

Hyväkakku laajentaa Tampereelle!

Kakkumestariksi Tampereelle? Jatkoimme hakuaikaa!

Isät ansaitsevat vain parasta!

Kakkukoneella luot unelmiesi kakun hetkessä

Ostoskorisi
Ostoskorissasi on runsaasti tilaa.Palaa tekemään ostoksia
Käytä kuponki

Kirjaudu sisään

Etkö ole vielä jäsen?

Valitse kakkuleipomo

Muistamme valintasi. Voit vaihtaa leipomoa sivun ylälaidasta.