Seuraava mahdollinen toimituspäivä on ti 16.12.

Tuplasuklaa-piparminttucookie

Jouluboksin tuplasuklaa-piparminttucookie

Lisätiedot

vehnäjauho

vehnä, jauhonparanne E300

valkosuklaa

sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, emulgointiaine: soijalesitiini, vanilijauute. Saattaa sisältää hasselpähkinää ja muita pähkinöitä. 

sokeri

sokeri

margariini

kasvirasvat (SG-palmu ja kookos), rypsiöljy, vesi, suola, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), aromit, A- ja D2-vitamiini, väri (beta-karoteeni)

fariinisokeri

sokeri ja ruokosokerisiirappi

kananmuna

kananmuna

vaniljasokeri

sokeri, vanilja (0,8%), luontainen vanilja-aromi

kaakao

kaakaojauhe, happamuudensäätöaine (kaliumkarbonaatti)

leivinjauhe

nostatusaine (E500ii,E450i), maissitärkkelys

ruokasooda

natriumbikarbonaatti(E500)

suola

suola

vaahtokarkki

glukoosi-fruktoosisiirappi, sokeri, vesi, dekstroosi, maissitärkkelys, liivate (siasta), aromi

Marianne rae

sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, sakeuttamisaine (E414), emulgointiaine (SOIJAlesitiini), aromi, pintakäsittelyaineet (E903).

Piparminttu karkkikeppi

sokeri, tärkkelyssiirappi, vesi, aromit, väri: E120

Kuivattu vadelma

Kuivattu vadelma

Huomioithan, että erikoisruokavaliotuotteet valmistetaan tilassa, jossa käsitellää vehnää, maitoa, kananmunaa ja muita allergeeneja, joten kaikki erityisruokavaliotuotteet saattavat sisältää jäämiä allergeeneista.

Kakku tai sen osia on voitu pakastaa, emme suosittele tuotteen pakastusta. Kakun säilyvyys on 3 pv valmistuspäivästä kylmässä (alle 6°C) säilytettynä

Vinkkaa tai jaa somessa

Arviot

Ei vielä arvioita

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja

Tutustu myös

Kirjaudu sisään

Etkö ole vielä jäsen?

Valitse kakkuleipomo

Muistamme valintasi. Voit vaihtaa leipomoa sivun ylälaidasta.