0

Kakkukoneella luot unelmiesi kakun hetkessä

Kakkukone on helppokäyttöinen ja oiva valinta. Oli mielessäsi sitten perinteinen täytekakku, tyylikäs teemakakku tai näyttävä fantasiakakku.

Päästä luovuutesi valloilleen

Yksi erikoisuuksistamme on verkkosivuilta löytyvä kakkukone. Sen kanssa sinulla on mahdollisuus suunnitella ja rakentaa haluamasi kakku helposti. Oli sinulla mielessä sitten mitä hyvänsä.

Kakkukone etenee askel kerrallaan. Aluksi valitaan kakun koko henkilömäärän mukaisesti. Tämän jälkeen huomioidaan allergiat. Pääsääntöisesti kakkumme ovat gluteenittomia sekä laktoosittomia. Kakut on mahdollista saada maidottomina. 

Raita
Liukuväri
Vadelmakermakakku
Naked

Kuorrutuksina on kerma, kinuskikerma, kreemi sekä valumat. Valuman vaihtoehtoina suklaa sekä vaahtokarkki. Vaahtokarkkivaluman värin saa valikoida itse. Mikäli valitset vaahtokarkkivaluman, tulee sen alle marenkikreemi. Kreemikuorrutuksen tyylejä on myös monia. Kakun ilmettä piristää huomattavasti raidat tai liukuvärjäys. Naked-tyyli tuo kakun värikkäät ja maukkaat täytteet esille. Täytteitä on useita. 

Perinteisinä makuina:

 • Vanilja
 • Kinuski
 • Mansikka
 • Vadelma
 • Mustikka
 • Valkosuklaa
 • Maitosuklaa 

 

Aikuisempaan makuun sopii täytteeksi puolukkaMikäli kaipaa vähän eksoottisempaa makuelämystä on mango-passion tai kuningatar erinomainen valinta. Näiden lisäksi täytevalikoimasta löytyy leipomomme omat hillokkeet, jotka sisältävät runsaasti kotimaisia marjoja.

Hillokkeiden makuina:

 • Mansikka
 • Vadelma
 • Mustikka
 • Kuningatar
 

 Täytteitä voi valita useamman. Suosittelemme valitsemaan raikkaan ja makean täydentämään toisiaan. Suosittuja yhdistelmiä ovat kuningatar-vanilja, vadelma-valkosuklaa sekä puolukka-kinuskiTäytteissä käytämme aina kotimaisia marjoja sekä laktoosittomia raaka-aineita. Mousset eivät sisällä liivatetta.

Fantasia
Fantasia pursotuksilla
Fantasia valumalla
Koristelussa mahdollisuudet lähes rajattomat

Vaihtoehtoina kakkukoneessa on Hyväkakun oma koristelu. Tämä tarkoittaa leipurin visioimaa koristelua.  Se voi sisältää esim. marjoja, marenkia, macaronsseja sekä kukkia. Valitessa marjat kakku koristellaan käyttäen kotimaisia marjoja, aina kun niitä on saatavilla. Kukkakoristelu on myös valikoimassa.

Mikäli kakkuun haluaa jotakin tiettyä teemaa tai se vaatii käsityönä tehtyjä koristeita, on valittavissa fantasiakoristelu. Fantasiakoristelu sopii hyvin erilaisiin tilaisuuksiin, kuten teemasynttäreille tai ristiäisiin. Toki se sopii myös piristämään arjen kahvipöytää. Toteutamme kaikki toiveet aina mahdollisuuksien mukaisesti. Tilaukseen saa liitettyä referenssikuvia kakkuleipureillemme. Sivuiltamme löytyvästä kakkugallerista löydät inspiraatiota ja voit hyödyntää kuvia tilauksessasi. Annamme kuitenkin arvoa leipureidemme luovuudelle, joten samalaisia kakkuja ei voida luvata. Jokainen kakku on yksilöllistä käsityötä.

Koristelussa käytetään usein helposti sulavia tuotteita, kuten sokerimassaa, macaronsseja sekä marenkeja. Tämä edellyttää kuorrutuksena käytettävän kreemiä tai valumaa. Fantasiakakun kuorrutteeksi tulee aina valita näistä toinen. Elintarviketulostin mahdollistaa kuvien printtaamisen kakkuun. Lahjakkaat leipurimme muotoilevat upeita koristeita sokerimassasta kädenkäänteessä.

Kakkukone on erittäin suosittu ja se onkin kerännyt paljon kehuja. Hämmästyneitä sekä iloisia kommentteja on saatu leipureiden ammattitaidosta kakkujen ulkonäön ja maun tiimoilta. Asiakkaat ovat antaneet paljon palautetta siitä, miten näin upea kakku voi vielä maistuakin niin herkulliselta. 

Käy tutustumassa kakkukoneeseen ja tilaa unelmiesi kakku täältäOhjeen kakkukoneen käyttöön löydät tiktokista.

Jaa somessa

Lisää Blogijuttuja

Kakkuleipuriksi Tampereen Hyväkakulle?

Kakkua 1000 asiakkaalle Kokkolan Gigantin synttäreillä

Hyväkakku laajentaa Tampereelle!

Kakkumestariksi Tampereelle? Jatkoimme hakuaikaa!

Isät ansaitsevat vain parasta!

Mikä tekee kakuistamme ainutlaatuisen herkullisia?

Ostoskorisi
Ostoskorissasi on runsaasti tilaa.Palaa tekemään ostoksia
Käytä kuponki

Kirjaudu sisään

Etkö ole vielä jäsen?

Valitse kakkuleipomo

Muistamme valintasi. Voit vaihtaa leipomoa sivun ylälaidasta.