0

Etsimme Sometuottaja-kakkuleipuria Ouluun

Ovatko kakut intohimosi ja some toinen elämäsi? Etsimme nyt Sometuottaja-kakkuleipuria Ouluun.

Hyväkakku on Kokkolassa ja Oulussa toimiva kakkuleipomo ja kakkujen verkkokauppa. Kakut valmistamme käsin kotimaisista raaka-aineista ja marjoista. Valtaosa myynnistä tapahtuu verkkokaupassamme hyvakakku.fi ja asiakkaat noutavat tilausten mukaiset kakut sovitusti leipomolta tai 24H noutopisteestä.

Sometuottajana kirjoitat säännöllisesti kakkublogiimme ja tuotat ja julkaiset päivityksiä, kuvia ja videoita Hyväkakun someen. Suunnittelemme ja ideoimme blogien ja päivitysten aiheita yhdessä. Toteutuksesta huolehdit itsenäisesti, mutta olemme tukenasi. Saat apua myös tuotekuvauksiin ja videoiden toteutukseen.

Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää kirjallista suomen kielen taitoa, visuaalista silmää, sitoutumista ja joustavuutta. Kuvien ja videoiden tuottaminen someen on sinulle luontevaa ja sinulta löytyy siitä todisteita.

Kakkuleipurina pääset tekemään monipuolisesti herkullisia kakkuja. Leivonnan lomassa palvelet välillä asiakkaita. Kakkujen teko on paljon muutakin kuin kauniita koristeita, joten varaudu siihen, että työ on välillä fyysisesti kuormittavaa. Hyväkakussa pääset kuitenkin tiimiin, jossa kaikista pidetään huolta.

Kakkutaiturina odotamme sinulta hyväntuulista asiakaspalveluhenkeä, tehokkuutta, hyviä kädentaitoja ja hyvää paineensietokykyä.

Päivittäinen työaikasi on pääsääntöisesti klo 8-16. Työskentelet Oulun kakkuleipomolla. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja on voimassa toistaiseksi. Koeaika 6 kk. Palkkaus leipomoalan työehtosopimuksen tai muun sovitun mukaan.

Lisätietoja voit kysellä kakkuleipurin työstä Fannilta: 040 965 7228 tai fanni@hyvakakku.fi ja sometuottajan työstä Villeltä: 045 678 6785 tai ville@hyvakakku.fi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 29.8.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 

Hae tehtävää:

Jaa somessa

Lisää Blogijuttuja

Kakkuleipuriksi Tampereen Hyväkakulle?

Kakkua 1000 asiakkaalle Kokkolan Gigantin synttäreillä

Hyväkakku laajentaa Tampereelle!

Kakkumestariksi Tampereelle? Jatkoimme hakuaikaa!

Isät ansaitsevat vain parasta!

Kakkukoneella luot unelmiesi kakun hetkessä

Ostoskorisi
Ostoskorissasi on runsaasti tilaa.Palaa tekemään ostoksia
Käytä kuponki

Kirjaudu sisään

Etkö ole vielä jäsen?

Valitse kakkuleipomo

Muistamme valintasi. Voit vaihtaa leipomoa sivun ylälaidasta.