Ovatko kakut intohimosi? Etsimme nyt kakkuleipuria Ouluun kakkumestari Fannin kaveriksi.

Mammun Hyväkakku Oy on Kokkolassa ja kohta myös Oulussa toimiva kakkuleipomo ja kakkujen verkkokauppa. Kakut valmistamme käsin kotimaisista raaka-aineista ja marjoista. Valtaosa myynnistä tapahtuu verkkokaupassamme hyvakakku.fi ja asiakkaat noutavat tilausten mukaiset kakut sovitusti leipomolta tai 24H noutopisteestä.

Etsimme hyväntuulista, joustavaa, asiakaspalveluhenkistä, tehokasta, hyvät kädentaidot omaavaa kakkutaituria, jolla on hyvä paineensietokyky.

Hyväkakkulaisena pääset tekemään monipuolisesti herkullisia kakkuja. Voit tutustua tuotteisiimme verkkokaupassa. Leivonnan lomassa palvelet välillä hyväntuulisesti asiakkaita. Kakkujen teko on paljon muutakin kuin kauniita koristeita, joten varaudu siihen, että työ on fyysisesti kuormittavaa. Hyväkakussa pääset kuitenkin tiimiin, jossa kaikista pidetään huolta.

Päivittäinen työaikasi on klo 8-16. Työsuhde alkaa 26.3 ja on voimassa toistaiseksi. Koeaika 6 kk. Palkkaus leipomoalan työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja voit kysellä Mammulta, 044 985 8912. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 7.2.2021 mennessä osoitteeseen mammu@hyvakakku.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *