0

Kakkumestariksi Ouluun?

Ovatko kakut intohimosi? Toimintamme laajentuessa etsimme nyt Kakkumestaria Ouluun.

Mammun Hyväkakku Oy on Kokkolassa toimiva kakkuleipomo ja kakkujen verkkokauppa. Leivomme ja toimitamme tänä vuonna asiakkaillemme noin 5000 kakkua. Kakut valmistamme käsin kotimaisista raaka-aineista ja marjoista. Valtaosa myynnistä tapahtuu verkkokaupassamme hyvakakku.fi ja asiakkaat noutavat tilausten mukaiset kakut sovitusti leipomolta tai 24H noutopisteestä.

Etsimme keväällä Ouluun keskustan tuntumaan avattavaan toimipisteeseen Kakkumestariksi sinua, joka otat kokonaisvastuun Hyväkakun Oulun toiminnasta. Odotamme sinulta positiivista ja yrittävää asennetta, joustavuutta, esimiestaitoja, asiakaspalveluhenkeä, organisointikykyä ja hyvää paineensietokykyä. Sinulla on näyttöä kauniiden kakkujen tekemisestä. Kenties olet pitänyt kakkublogia tai myynyt kakkuja kotileipurina.

Vastaat toimipisteen tuloksellisesta pyörittämisestä. Työtehtäväsi pitävät sisällään tilausten vastaanottoa, raaka-aineiden hankintaa, tuotannon organisointia, työnjohtoa, somen päivittämistä ja tietysti myös kakkujen leipomista.

Kakkuvalikoimamme näkyy verkkokaupassa hyvakakku.fi. Pääset käyttämään luovuuttasi koristeluissa ja fantasiakakkujen valmistuksessa. Vahvuuksiesi mukaan pääset halutessasi vaikuttamaan tuotekehitykseen ja markkinointiin. Hyväkakun Mammu on tukenasi käynnistämässä toimintaa. Palkkaamme avuksesi kakkuleipureita tarpeen mukaan.

Päivittäinen työaikasi on pääsääntöisesti klo 8-16. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Koeaika 6 kk. Palkkaus sopimuksen mukaan. Palkkaan sisältyy tulossidonnainen osa.

Lisätietoja voit kysellä Mammulta eli Hyväkakun toimitusjohtalta Ruusa-Mari Höyhtyältä, 044 985 8912. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV, kakkugalleriasi ja palkkatoive 27.12. mennessä osoitteeseen mammu@hyvakakku.fi.

Jaa somessa

Lisää Blogijuttuja

Kakkuleipuriksi Tampereen Hyväkakulle?

Kakkua 1000 asiakkaalle Kokkolan Gigantin synttäreillä

Hyväkakku laajentaa Tampereelle!

Kakkumestariksi Tampereelle? Jatkoimme hakuaikaa!

Isät ansaitsevat vain parasta!

Kakkukoneella luot unelmiesi kakun hetkessä

Ostoskorisi
Ostoskorissasi on runsaasti tilaa.Palaa tekemään ostoksia
Käytä kuponki

Kirjaudu sisään

Etkö ole vielä jäsen?

Valitse kakkuleipomo

Muistamme valintasi. Voit vaihtaa leipomoa sivun ylälaidasta.