47 €
Browniesin pikkusisko makea Blondie kohtaa raikkaan punaherukkatäytteen.
Loppuunmyyty
kerma, stabilointiaine (karrageeni)
punaherukka (Ranska)
Pastöroitu rasvaton maito ja herakerma, suola, sakeuttamisaineet (E407, E410), säilöntäaine (E202) ja hapate
sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, auringonkukkalesitiini, vanilja
kasvirasvat (SG-palmu ja kookos), rypsiöljy, vesi, suola, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), aromit, A- ja D2-vitamiini, väri (beta-karoteeni)
kananmuna
sokeri ja ruokosokerisiirappi
gluteeniton täysjyväkaura
sokeri
perunajauho
sokeri, vanilliini
100% gelatiini (sianliha)
Huomioithan, että erikoisruokavaliotuotteet valmistetaan tilassa, jossa käsitellää vehnää, maitoa, kananmunaa ja muita allergeeneja, joten kaikki erityisruokavaliotuotteet saattavat sisältää jäämiä allergeeneista.
Kakku tai sen osia on voitu pakastaa, emme suosittele tuotteen pakastusta. Kakun säilyvyys on 3 pv valmistuspäivästä kylmässä (alle 6°C) säilytettynä
5 tähteä | 78 | 78% |
4 tähteä | 18 | 18% |
3 tähteä | 2 | 2% |
2 tähteä | 2 | 2% |
1 tähti | 0% |
Valitettavasti yksikään arvostelu ei vastaa nykyisiä valintojasi
Näyttäviä pöydässä ja hopeatoffee niin nam😋
Todella hieno ja hyvän makuinen kakku! Ehdottomasti tilaan uudestaankin!
© Mammun Hyväkakku Oy | Tilaus- ja sopimussehdot | Tietosuojaseloste | Evästekäytäntö
Käytämme evästeitä palvelun ja verkkokaupan kehittämiseksi. Evastekaytanto
Todella herkullista ja raikasta kakkua
Kakku oli todella kaunis ja tuo pohja erinomainen, eli makea ja pehmeä. Pidän yleensä makean ja happaman yhdistelmässä. Tällä kertaa yhden tähden vie hieman liian hapan maku herukkatäytteessä, ei oikein sopinut kahvin kanssa.
Nyt osui kakku kohdilleen! Pohja oli ihanan sitkeäntahmean kinuskinen, ja täyte raikas. Yhdistelmä tasapainotti toisiaan oivasti. Koristelu oli kaunis vaikka yksinkertainen. Tämä oli töyden kympin kakku.
Juuri sopiva yhdistelmä makeaa ja hiukan kirpeämpää marjaa. Pohja oli ihanan makuinen, ei uskoisi että on gluteeniton!
Maukas kakku. Ei liian makea, vaan sopivasti kirpeä täyte.