49 €
Valkosuklaamousse ympäröi herkullisen sydämen, johon kotimaiset mustikat tuovat raikkautta ja juhlavuutta. Klassinen, aina loistavasti yhteen sopiva makupari.
Lumen valkoisen kakun koristelussa on pala suomalaista metsää, sinisiä mustikoita ja aitoa lehtikultaa Suomen Lapista.
Täydellinen valinta itsenäisyyspäivään tai mihin tahansa talven juhlahetkeen.
kerma, stabilointiaine (karrageeni)
Pastöroitu rasvaton maito ja herakerma, suola, sakeuttamisaineet (E407, E410), säilöntäaine (E202) ja hapate
sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, emulgointiaine: soijalesitiini, vanilijauute. Saattaa sisältää hasselpähkinää ja muita pähkinöitä.
kotimainen mustikka
maissijauho, kasviöljy (runsasöljyhappoinen auringonkukkaöljy), sokeri, maissitärkkelys, glukoosisiirappi, maissifruktoosi, riisijauho, soijajauho, maissikuitu, papukuitu, suolaa, nostatusaineet (natriumvetykarbonaatti, ammoniumvetykarbonaatti), emulgointiaine (soijalesitiini)
kasvirasvat (SG-palmu ja kookos), rypsiöljy, vesi, suola, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), aromit, A- ja D2-vitamiini, väri (beta-karoteeni)
kananmunan valkuainen
sokeri
100% gelatiini (sianliha)
sokeri, vanilliini
Huomioithan, että erikoisruokavaliotuotteet valmistetaan tilassa, jossa käsitellää vehnää, maitoa, kananmunaa ja muita allergeeneja, joten kaikki erityisruokavaliotuotteet saattavat sisältää jäämiä allergeeneista.
Kakku tai sen osia on voitu pakastaa, emme suosittele tuotteen pakastusta. Kakun säilyvyys on 3 pv valmistuspäivästä kylmässä (alle 6°C) säilytettynä
Käytämme evästeitä palvelun ja verkkokaupan kehittämiseksi. Evastekaytanto
Arviot
Ei vielä arvioita