Hyväkakun toiminta jatkuu ja verkkokaupasta tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti koronaviruksen vastaisista toimista huolimatta. Monet juhlat ja tilaisuudet lähiajoilta on peruttu ja meillä on entistä paremmin aikaa palvella sinua.

Hyväkakulta on turvallista tilata

Hyväkakun tuotteet ovat turvallisia ja hygienisesti valmistettuja. Seuraamme tarkasti THL:n ohjeita ja suosituksia sekä kiinnitämme koko toimitusketjussa korostetusti huomiota hygieniaan. Hygieniatasoa ja tuoteturvallisuutta mittaavassa Oiva-tarkastuksessa olemme saaneet aina hyvän arvosanan.

Tarjoamme maksuttoman perilletoimituksen

Tarjoamme poikkeuslain aikana kaikille tilauksille maksuttoman kuljetuksen Kokkolan alueella. Voit valita ilmaisen toimituksen ostoskorissa. Tilaukset on myös mahdollista noutaa aukioloaikoina leipomolta tai muina aikoina itsepalvelunoudosta. Suosittelemme tilauksen maksamista verkkokaupassa, jolloin vältytään kortinlukijan tai käteisen käsittelyltä toimituksen yhteydessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *