Toimitus- ja maksutavat

Perilletoimitus

Voit valita verkkokaupan tilauksellesi perillekuljetuksen, jolloin kuljetusliike toimittaa tuotteet tilauksen yhteydessä antamaasi toimitusosoitteeseen.

Toimituskulut

Kokkolan postinumerot 67100-67900, toimitusmaksu 8,90 €
Muut alueet, toimitusmaksu 18,90 €

Hinnat sis. alv 24%

Toimituspaikkakunnat

Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Halsua, Kalajoki, Kannus, Kaustinen, Kinnula, Kokkola, Kruunupyy, Kärsämäki, Lestijärvi, Luoto, Merijärvi, Nivala, Oravainen, Oulainen Pedersöre, Perho, Pietarsaari, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Reisjärvi, Sievi, Toholampi, Uusikaarlepyy, Veteli, Vihanti, Ylivieska.

Takuutoimitus

Valitse Takuutoimitus, kun tilauksesi sisältää erikoistuotteita kuten kerroskakku tai kun tarvitset toimituksen tiettyyn kellonaikaan tai arkipäivien ulkopuolella. Takuutoimitus tarvitaan usein esimerkiksi häihin tai muihin suurempiin juhliin. Toimitamme tilauksen itse omalla jakeluautolla.

Takuutoimituksen hinta on 20 € + 0,5 €/km (alv 14 %).

Takuutoimituksesta sovitaan aina erikseen puhelimitse tai sähköpostitse.

Nouto

Tilaukset voi noutaa valittuna toimituspäivänä Hyväkakun leipomosta aukioloaikoina. Osoite on Koulutie 6 as. 4, Kokkola.

Jos noudat tuotteet itse, huolehdithan kylmäketjun säilymisestä. Siirrä kylmäsäilytystä vaativat tuotteet mahdollisimman pian kylmätiloihin. Lämpimämpinä päivinä suosittelemme ottamaan mukaan kylmälaukun tai kylmäkallen.

Nouto 24H noutopisteestä

Leipomon aukioloaikojen ulkopuolella tilauksen yhteydessä maksetut kakut on mahdollista hakea 24H noutopisteestämme. Saat tilauksen noutoa edeltävänä päivänä viestillä noutokoodin.

Maksutavat

Tilauksen voi maksaa verkkokaupassa Checkout.fi-maksupalvelun kautta. Käytettävissä on mobiilimaksutavat, pankkien verkkomaksupainikkeet sekä yleisimmät maksukortit.

Tilauksen voi maksaa myös toimituksen yhteydessä kortilla tai käteisellä.

24H noutopisteestä itsepalvelun noudettavat tuotteet maksetaan tilausvaiheessa Checkout.fi-maksupalvelussa.

Yrityksille käytettävissä on myös lasku.

Checkout-maksuehdot.