Toimitus- ja maksutavat

Perilletoimitus

Valittavana on myös perillekuljetus, jolloin tuotteet toimitetaan kotiisi, työpaikallesi tai juhlapaikalle sopimuksen mukaan.

Toimituskulut

Kokkolan postinumerot 67100-67900, tomitusmaksu 8,90 €
Muut alueet, toimitusmaksu 18,90 €

Toimituspaikkakunnat

Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Halsua, Kalajoki, Kannus, Kaustinen, Kinnula, Kokkola, Kruunupyy, Kärsämäki, Lestijärvi, Luoto, Merijärvi, Nivala, Oravainen, Oulainen Pedersöre, Perho, Pietarsaari, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Reisjärvi, Sievi, Toholampi, Uusikaarlepyy, Veteli, Vihanti, Ylivieska.

Nouto

Tilaukset voi noutaa valittuna toimituspäivänä Hyväkakun leipomosta aukioloaikoina. Osoite on Koulutie 6 as. 4, Kokkola.

Jos noudat tuotteet itse, huolehdithan kylmäketjun säilymisestä. Siirrä kylmäsäilytystä vaativat tuotteet mahdollisimman pian kylmätiloihin. Lämpimämpinä päivinä suosittelemme ottamaan mukaan kylmälaukun tai kylmäkallen.

Nouto 24H noutopisteestä

Leipomon aukioloaikojen ulkopuolella tilauksen yhteydessä maksetut kakut on mahdollista hakea 24H noutopisteestämme. Saat tilauksen noutoa edeltävänä päivänä viestillä noutokoodin.

Maksutavat

Tilauksen voi maksaa verkkokaupassa Checkout.fi-maksupalvelun kautta. Käytettävissä on mobiilimaksutavat, pankkien verkkomaksupainikkeet sekä yleisimmät maksukortit.

Tilauksen voi maksaa myös toimituksen yhteydessä kortilla tai käteisellä.

24H noutopisteestä itsepalvelun noudettavat tuotteet maksetaan tilausvaiheessa Checkout.fi-maksupalvelussa.

Yrityksille käytettävissä on myös lasku.

Checkout-maksuehdot.